изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:37 EEST
ХОРОСКОП ЗА 21.11.2008    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 21.11.2008

ОВЕН - Каквито и затруднения да срещнете в реализация на проектите си, няма да се откажете по среда. Ще продължите да търсите по-добрите решения и да влагате усърдието си, както и до сега.

ТЕЛЕЦ - Събитията днес ще изискват повече гъвкавост и проникновеност. Възникналите противоречия ще събудят у вас желание да потърсите нови начини и доводи в подкрепа на идеите си.

БЛИЗНАЦИ - Бъдете по-съсредоточени на работното място и не позволявайте поради разсеяност да се създадат проблеми. Ако търсят професионалното ви мнение, не допускайте чувствата да ви влияят.

РАК - Амбицирани сте да се справите с трудностите, които възпрепятстват работата ви и ще успеете. Времето ще ви стигне и за други не по-малко важни неща, каквито са семейството и проблемите на близките ви.

ЛЪВ - Имате добра енергия, а и физическата ви форма позволява да се натоварите повече, в подкрепа на целите си днес. Ще ускорите работата си и ще стигнете по-бързо до желаните резултати.

ДЕВА - С разбиране ще подходите към проблемите на хората около вас и ще ги подкрепите. В много отношения се чувствате водещи и заслугата си е ваша. Стремежът ви към овладяване на повече знания ще ви обогати.

ВЕЗНИ - Положителната тенденция в професионалната сфера ще създаде благоприятни възможности за утвърждаване на авторитета ви и издигане в йерархията. Аргументирано ще представите доводите си.

СКОРПИОН - Покажете доброто си отношение към всичко, с което се захващате днес и ще срещнете съпричастност от хората, с които работите. Прецизността, с която се отнасяте към започващ проект впечатлява.

СТРЕЛЕЦ - Общи участия, бизнес или друга творческа проява ще ви събере с хора, имащи вашите интереси и връзката ви ще се задълбочи. Ще ви зарежда с енергия и заедно ще градите дългосрочни планове.

КОЗИРОГ - В личните и служебни дела ще проявите инициатива, водеща до по-скорошни и видими резултати. Категорично ще изложите становището си пред хора, с които делите общи пари и бизнес.

ВОДОЛЕЙ - Ще ви се отдава екипната работа, без затруднения ще се вслушвате в мнението на колегите и заедно ще отхвърлите много задачи. Промените по вече договорени условия налага да проявите гъвкавост.

РИБИ - Дава ви се да напреднете в сферата, която ви интересува, но не и без вашето активно участие. Разширяване на бизнеса е сред приоритетите ви и на тях ще посветите голяма част от времето си.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 21.11.2008 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди