изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:10 EEST
Зимен капан по пътищата    
НовиниВременно е затворен проходът "Шипка", съобщи МВР, цитирано от БТА. По пътя в посока Казанлък - Габрово са аварирали два тежкотоварни автомобила.

Към мястото пътуват екипи, които да ги изтеглят и освободят пътя за движението на моторни превозни средства.
Вече е отворена за движение на моторни превозни средства е автомагистралата "Тракия", съобщават от "Пътна полиция", цитирани от пресцентърът на МВР. Вече е нормализирано и движението по пътя София-Перник. По обяд "Тракия" беше затворена временно от "Пътна полиция", тъй като до 18-ти км на магистралата от София движението беше силно затруднено и са били пуснати машини за почистване на снежната покривка. Усложнения в движението по автомагистралата е имало и в района на тунел "Траянови врати", където тежкотоварен автомобил е бил аварирал. Поетапно пропускане на товарните автомобили е организирано по пътя Гюешево-Стражица поради големия трафик по път Е-79. По пътя Плевен-София, в района на с. Петревене, товарен камион се поднесъл на завой и от него на пътното платно се изсипал товар, което затруднило движението. Екипи почистват участъка.
През прохода Хаинбоаз могат да преминават тежкотоварни камиони само, ако са оборудвани с вериги и зимни гуми. Временното ограничение е въведено по разпореждане на Пътна полиция, съобщиха дежурните от областното пътно управление. По оперативни данни на дежурните от областния съвет по сигурността катастрофа в района на местността "Предела" и инцидент с ТИР, който се поднесъл на пътен участък в местността "Мечи дол" , са блокирали движението на автомобилите в двете посоки на прохода.
Други камиони са заседнали на различни места по трасето между Килифарево и Вонеща вода, където работи тежка техника на областната пътна служба. Три машини опесъчават участъците от прохода в района на "Предела", където се очаква нормалния трафик на автомобилите да бъде възстановен около 17 часа, увериха от областното пътно управление във Велико Търново. dir.bg
 


Сходни връзки

Зимен капан по пътищата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди