изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:05 EET
ФУТБОЛ: Орловец вкара два гола на Две могили    
СпортОтборът на Орловец победи като гост Две могили с 2:0 и вече е едноличен лидер в класирането на Североизчточната "В" група. Головете за добричлии отбелязаха нападателите Атанас Стефанов и Веселин Живков. Мачът се игра при изключително тежки условия и непрекъснат снеговалеж.

Началото на срещата бе под въпрос, като дори и част от щаба на Орловец се включи в снегопочистването и очертаването на терена. Въпреки тежкия терен и атмосферните условия възпитаниците на Диян Божилов не срещнаха съпротива от своите домакини. В 22-ата минута Стоян Узунов центрира в наказателното поле на Две могили и Атанас Стефанов с глава откри резултата. Второто попадение падна в 64-ата минута, когато Веселин Живков овладя топката пред наказателното поле на домакините и с прецизен шут по диагонала я изпрати в сглобката на вратата.

Срещата бе наблюдавана и от треньорския щаб на основния претендент на Орловец за първото място в групата – Бенковски (Бяла). Русенският тим почива в този кръг и вече изостава с 3 точки в класирането.

 

Радио Добруджа

 


Сходни връзки

ФУТБОЛ: Орловец вкара два гола на Две могили | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди