изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:57 EEST
Банка подгони клиент за 1 стотинка    
Новини
Банка подгони клиент за борч от 1 стотинка. Инспектори побъркаха жител на Добрич, заплашвайки го с глоба заради непокрития остатък по закрита кредитна карта. 49-годишният мъж останал втрещен, когато получил официално писмо за "дълга" към трезора, пише "Стандарт".


На бланката му съобщавали и за санкцията, която го чака съгласно Общите условия за издаване и използване на кредитна карта.
Пред "Стандарт" завалията разказа, че е закрил картата, като отишъл на място в банката и там му изчислили колко трябва да внесе по сметката. Служителката направила справка с централата на финансовата институция в столицата пред очите му и когато всичко било уточнено, добруджанецът направил превода.
Огромно било изумлението му, когато преди няколко вечери, прибирайки се от работа, разбрал, че все още е длъжник, и то за комичната сума от 0,01 лв. От банката му дали срок до 25.11.2008 г. да покрие борча си. Любезно го уведомили, че може да внесе скандалната стотинка както в брой, така и чрез банков превод, пощенски запис, чрез интернет, или през банкомат.
"Това е абсолютна подигравка. Аз отидох в банката като коректен платец. Не ми е ясно тази стотинка откъде се взе, а и никой не ми обясни", гневи се "длъжникът". Позеленял от яд, той си взел един ден отпуск и отново се наредил пред гишетата на банковия клон.
След бурната разправия във финансовия офис и няколко разговора по телефона служителка го успокоила с думите: "Какво толкова, и машината може да сбърка". Оказало се, че стотинката е изскочила от компютърна грешка. dir.bg
 


Сходни връзки

Банка подгони клиент за 1 стотинка | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Банка подгони клиент за 1 стотинка
Автор: Anonymous да 2008-11-24 @ 10:59 EET
коя е банката
Банка подгони клиент за 1 стотинка
Автор: Anonymous да 2008-11-24 @ 21:40 EET

На мен ми се случи същото-трябваше да внеса 2 стотинки. Но поне ме предупредиха, че това може да продължи 2-3 месеца. Банката е ОББ.

Е, това е, ние сме в България.

 

Банка подгони клиент за 1 стотинка
Автор: Anonymous да 2008-11-25 @ 21:41 EET
добре че  Свежен е буден човек,член на общинския съвет та да се чуе за този случай-кой знае колко още такива има....
браво,Свежене!


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди