изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:49 EET
166 НОВИНИ    
Ред и сигурностМАГАЗИН в тервелското село Орляк е посетен от неизвестни крадци в нощта на 19 срещу 20 ноември, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.

Извършена е кражба на известно количество цигари, алкохол и хранителни продукти. Установява се стойността на откраднатите стоки. По случая работят служители на РПУ-Тервел, образувано е досъдебно производство.
ЛЕК автомобил "Ровър", паркиран по ул. "Ген. Г. Попов" в Добрич, е окраден от неизвестни взломаджии в ранните часове на  20 ноември. От колата са задигнати СD и монитор. Служители на Първо РПУ издирват апашите. Образувано е досъдебно производство.
26-ГОДИШЕН мъж от добричкото село Росеново, обявен за общодържавно издирване, е установен от служители на сектор ”Криминална полиция” при Първо РПУ. Той бил търсен във връзка с досъдебно производство. Предаден е на съответния разследващ полицай.
ГЕНЕРАЛТОШЕВЕЦ с инициали П. Т. /55/, седнал зад волана на автомобила си след употреба на алкохол, е спипан от служители на местното полицейско управление. Той бил спрян за проверка около 17.30 часа на 20 ноември. Техническото средство, с което е изпробван водачът, отчело 1.97 промила алкохол. П. Т. отказал кръвна проба. Задържан е за срок от 24 часа в РПУ-Ген. Тошево. По случая е образувано бързо досъдебно производство. НДТ
 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди