изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:30 EEST
Секс в затвора вместо адвокатско свиждане    
Новини
Сексскандал назрява в пловдивския затвор, където е назначена проверка заради нерегламентирани полови сношения на лишен от свобода. Осъденият за изнасилвания Пеньо Мангъров с прякор Сашо Чешкия е правел секс със съпругата си по време на адвокатско свиждане.


Това съобщава в днешния си брой в. "Експрес", цитиран от БЛИЦ.
Съпругата на Мангъров - бившата прокурорка Соня Алексиева, в момента е бременна. Срещите между двамата съпрузи били на няколко пъти, като вместо адвокатско свиждане, двамата се отдавали на интимни ласки. Скандалът назрял, когато местен пандизчия, запознат с интимните срещи, разказал на ръководството.
Сашо Чешкия е използвал една от стаите, пригодени за срещи с адвокати. Пред нея дежурил надзирател, който е получил подкуп за услугата, твърди изданието.
Пеньо Мангъров в момента излежава присъда в Софийския затвор. Той е бил в Пловдив през октомври, като подсъдим по дело за две поръчкови убийства в Чехия. Именно тогава са ставали срещите му с Алексиева, която вече е напуснала адвокатското поприще и се изявява като съдия в Елин Пелин.
Заради случая е на път да бъде изгонен началникът на пловдивския затвор Божил Иванов. Разкритията съвпадат с назначената проверка за реда в затворите, свижданията и отпуските, предизвикана след скандала с Митьо Очите.

dir.bg

 Арестуваха жена за проникване в затвор. Търсела секс.

 Гражданка на Великобритания незаконо е проникнала в затвора Стентфорд с едничката цел да ощастливи съпруга си. Охранителите задържали жената. Сега полицията се опитва да разясни как мераклийката е проникнала в затвора и е останала толкова дълго незабелязана.
Инцидента станал в Неделя рано сутринта, съобщава The Sun. Маршрутът на жената вече е известен. „Просто прескочила оградата, а от другата страна я чакал мъжът и. Двамата се скрили в неговата килия и след недълъг престой тръгнала обратно...да бяга.” – съобщава източник на изданието. Охранителите били шокирани да открият жена в затвор пълен с мъже.
За краткото си сексуално преживяване, затворника ще заплати с преместване в затвор с по-строг режим. Не се знае обаче дали няма да последва втори опит за „взлом” от страна на съпругата му. Взети са допълнителни мерки за сигурност с цел предотвратяване на нежелани сексуални контакти в рамките на затвора.

rusenews.eu

 


Сходни връзки

Секс в затвора вместо адвокатско свиждане | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди