изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:08 EEST
ПОНЕ ДВЕ МИНИСТЕРСТВА МОГАТ ДА БЪДАТ ЗАКРИТИ    
ОбществоТова каза в Добрич единият от кандидатите за лидер на СДС Мартин Димитров

България потъва в една бездна, от която излизането е много трудно. Сега не трябва да се правят клипове с трамваи, а да се мисли за справяне с тази финансова криза. Това заяви на пресконференция единият от седемте кандидати за председател на СДС Мартин Димитров, който бе в Добрич в петък. По думите му, към момента поне две министерства могат да бъдат закрити, а именно ведомствата на Емел Етем и Николай Василев. М. Димитров посочи също, че вече няколко пъти е представял от парламентарната трибуна пакет от мерки за справяне с кризата. Те се изразяват в намаляване на ставката по ДДС на 18 процента, понижаване на осигурителната тежест, спиране на отлива на инвестиции от България, намаляване на държавните разходи и т.н.
До март 2009 г. СДС трябва да си върне изгубеното доверие, подчерта още Мартин Димитров и добави, че това ще стане чрез спазване на обещанията. Според него, сега се намираме в ключов момент в развитието на страната ни, а нов мандат между БСП и ДПС би бил пагубен и би ни отклонил трайно от демократичния път.
Вътрешните избори в СДС ще се проведат на 14 декември. Предвидено е гласуване по места, а в Добричка област право на глас имат около 300 души.
 


Сходни връзки

ПОНЕ ДВЕ МИНИСТЕРСТВА МОГАТ ДА БЪДАТ ЗАКРИТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди