изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 02:57 EEST
Сега пък заляха бизнесмен с киселина    
Ред и сигурност
Заливането с киселина е на път да стане най-модерният начин за отмъщение, дори и спрямо мъже. При поредния такъв инцидент, станал днес, жертвата е мъж - бизнесмен от Горна Оряховица.


52-годишният Георги Хаджииванчев е бил обезобразен малко след като към 8 часа излязъл от дома си, съобщи БНР. Той бил причакан от двама души в горичката под Ловната хижа в града, през която всекидневно минавал на път за центъра на града, предаде Фокус.
Мъжът е собственик на сграда с магазини, в която е отдал под наем и помещение на игрална зала "Париж".
След като бил залят с киселината, Хаджииванчев успял сам да стигне до близката бензиностанция, където помолил да извикат „Спешна помощ". В минутите до идването на лекарите мъжът се обадил на жена си да я предупреди да не излиза от вкъщи.
Според началника на Спешното отделение на Великотърновската болница д-р Стефан Филев изгарянията на мъжа са сериозни, но няма пряка опасност за живота му. Има опасност за зрението, защото е засегнато цялото лице - ушите, част от ръка и шията. Хаджииванчев ще бъде транспортиран за лечение в специализирана клиника в Русе.
Вероятно веществото, с което е залят, е солна киселина, съобщи пред Дарик директорът на болницата във Велико Търново д-р Даниел Илиев.
Полицията издирва очевидци на инцидента, изяснява се и мотивът за нападението.
Пред журналисти пострадалият каза, че е видял ясно един от своите нападатели, може да го опише. Единият бил с буркан с киселина, а вторият - с пистолет. Хаджииванчев има сериозни съмнения за поръчителя, който според него е наемател на едно от неговите помещения в Горна Оряховица, съобщи БТА. От дълго време имало скандали и съдебни спорове за освобождаване на помещението, след което последвали заплахи към Хаджииванчев и семейството му. Той заяви, че се страхува за живота на трите си деца.  Дир.бг
 


Сходни връзки

Сега пък заляха бизнесмен с киселина | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди