изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:58 EEST
19-годишен ученик закла връстник    
Ред и сигурност
18-годишен ученик от варненското село Тръстиково, община Аврен, бе жестоко убит. Престъплението е извършено на 23 ноември в 0.10 часа, съобщиха от полицията във Варна, цитирани от БТА.


18-годишната жертва е починала от множество прободни рани в горната част на тялото и по шията. Тийнейджърът Светлин Петров е наръган осем пъти в корема и още два пъти в гърба, като починал вследствие на рана в сънната артерия, съобщи онлайн-изданието на вестник "Позвънете Новини”.
Шест часа след престъплението извършителят е задържан. Това е 19-годишният ученик от същото село Мартин Р. Арестуваният младеж не е осъждан. Полицията е намерила и ножа, с който е извършено убийството. По случая е образувано досъдебно производство, което да изясни мотивите за кървавата драма.
Според майката на убития ученик, който учел в Професионалната гимназия по строителство “Кольо Фичето”, в нощта на смъртта си Светлин излязъл и отишъл в кръчмата в селото. Около полунощ Румяна Стоянова чула виковете му за помощ. Когато излязла навън в двора, с ужас видяла, че синът й се е проснал на земята целият в кръв. dir.bg
 


Сходни връзки

19-годишен ученик закла връстник | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди