изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 13:36 EEST
КМЕТЪТ ЩЕ УЧАСТВА В СЕСИЯ НА КОМИТЕТА НА РЕГИОНИТЕ    
НовиниНа 26 и 27 ноември в Брюксел ще се проведе 77-ата пленарна сесия на Комитета на регионите, в която ще участва и кметът на Добрич Детелина Николова, съобщиха от кметството.

 Програмата за първия ден предвижда разглеждане и приемане на становища за ролята на местните и регионални власти за интеграционната политика и междукултурния диалог, за напредъка в икономическото и социално сближаване, както и приноса на регионите, свързан с изменението на климата и енергетиката. Ще бъде обсъдено и становище за добавената стойност на участието на местните и регионални власти в процеса на разширяването. Вторият пленарен ден ще започне с изказване на председателя на  Европейската комисия Жозе-Маноел Барозу. Ще се разгледа и обсъди проекторезолюция относно последиците от финансовата и икономическа криза за гражданите и за местните и регионални власти. Дневният ред включва и теми, свързани с мобилността на младите доброволци в Европа, подобряване на енергийната ефективност чрез информационните и комуникационни технологии, обща имиграционна политика и др.
 


Сходни връзки

КМЕТЪТ ЩЕ УЧАСТВА В СЕСИЯ НА КОМИТЕТА НА РЕГИОНИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди