изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 19:29 EEST
Мъж се самоуби от любов, друг опита, но оцеля    
Ред и сигурност
34-годишен мъж бе открит мъртъв в дома си на бул. “България" 23 в Хасково днес. Той се казва Антон Илиев Тенчев, по прякор Малката Терца. Мъжът се е самоубил, съобщи Дарик.


Той е запалил вестници, поставени върху сак, който е бил на пода в една от стаите в апаратамента си и е започнал да всмуква дима от горящите хартии. Съдебният лекар потвърждава, че причина за смърта на 34-годишния мъж е задушаване.
В близост до трупа е било открито предсмъртно писмо, от което става ясно, че Антон Тенчев се е самоубил от любовна мъка. Писмото, по непотвърдена информация, е било адресирано до жена на име Христина. Дарик научи, че тя е от Бургас. Тялото на 34-годишния мъж е открито от баба му, съобщи Булфото. Миналата година Антон Тенчев също е опитвал, два пъти, да се самоубие.
Още един мъж посегна на себе си от любовна мъка. 23-годишният перничанин Димитър Петров се е прострелял в главата с газов пистолет пред дома на ромка от Радомир заради несподелена любов, съобщи Дарик. Мъжът е настанен в Института за спешна медицинска помощ „Пирогов” в София. Няма опасност за живота му, съобщиха от института.
Димитър посегнал на живота си от отчаяние заради нещастна циганска любов. С действията си той се опитал да си върне изгората – момиче от Радомир. Драмата се е разиграла пред дома на жената. Нещастният Ромео опрял дулото на газов пистолет в челото си и стрелял. Случайни минувачи станали свидетели на инцидента и извикали Бърза помощ.
Двойката живеела доскоро на семейни начела, но момичето напуснало рома и се прибрало при родителите си. На ранения е оказана първа помощ в пернишката болница, след което е закаран в „Пирогов”.  dir.bg
 


Сходни връзки

Мъж се самоуби от любов, друг опита, но оцеля | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди