изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:46 EEST
Бойко Борисов: Как ме виждате в коалиция с Румен Петков или Румен Овчаров?    
Политика София. Как ме виждате в коалиция с Румен Петков или Румен Овчаров и да се кача на трамвая на Станишев. Това са манипулативни хора, но за съжаление - имат огромен финансов ресурс. Това каза пред журналисти кметът на София и неформален лидер на ГЕРБ Бойко Борисов в отговор на въпрос дали е възможна коалиция между ГЕРБ и БСП, предаде репортер на Агенция “Фокус”.


„Медиите се занимават всеки ден с тази тема. Достатъчно е едно интервю да пуснат. Добрев има сигурно 50 интервюта в последния месец и когато каже такова нещо, сутрешните блокове го взимат, цял ден го въртят агенциите и обикновените хора викат: „Абе щом го говорят, сигурно има нещо”. Те в момента правят една мащабна, поредна манипулативна кампания срещу нас. Това налага ние да говори, да се оправдаваме едва ли не, да им влизаме в темата. Много са им скъпи пиарите – към 130 000 евро някъде струват на месец – но за сметка на това са много добри. След като аз съм подписал публично, че няма да правя коалиция с БСП, вие не би трябвало да ми задавате такъв въпрос, защото ако аз го наруша това, ще се самоубия реално”, каза Борисов.
„Тази година измина, все едно не сме били членове на ЕС, защото ни спряха фондовете, освен, че си плащаме само членския внос, получихме и публични шамари, с които станахме известни в цял свят като най-корумпирани, най-бедни, най-престъпни като организация. За съжаление, това получихме през тази една година от управлението на Станишев, Овчаров, на компания бих казал интереси”, обясни той.
По думите на Борисов - през следващата година трябва да се работи честно с Брюксел, за да бъдат пуснати фондовете на България. Борисов съобщи, че е разпоредил да се актуализира и финансово-икономическата програма на ГЕРБ за държавата, тъй като сега ситуацията е в света е друга.
Цветомира ГЕОРГИЕВА
 


Сходни връзки

Бойко Борисов: Как ме виждате в коалиция с Румен Петков или Румен Овчаров? | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Бойко Борисов: Как ме виждате в коалиция с Румен Петков или Румен Овчаров?
Автор: Anonymous да 2008-11-26 @ 19:50 EET
виждам те като дьрт гей

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди