изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 04:03 EEST
Кеворкян: Коритаров е един изнудвач    
Общество
Кеворк Кеворкян е завел иск в съда срещу уволнения тв водещ Георги Коритаров. Пред телевизия СКАТ, мустакатият водещ заяви, че няма да оттегли иска, въпреки че Коритаров се е извинил.


Повод за спора са думите на бившия водещ от Нова телевизия, че Кеворкян е сред акционерите във вестник "Уикенд", с който Коритаров свърза уволнението си, съобщи БЛИЦ.
Кеворк Кеворкян отново гостува в телевизия "СКАТ" , където повтори тезата си, че е имало опит на журналист да изнудва олигарх, заради което е изхвърлен от телевизията. Публиката в телевизионно предаване наскоро е подкрепила Коритаров, но той е един изнудвач, каза Кеворкян. Според него имало млади талантливи журналисти, които биха се справили добре с работата, която е извършвал уволненият журналист.
Когато преди време е бил предложен подкуп от 427 000 лева в телевизията, личният медиен олигарх на Първанов се е правил на невинен. "Попаднахме в капан на подмяната", отбеляза Кеворк Кеворкян. Според него Коритаров компроментира българската журналистика. Кеворкян изрази учудване, че Валентин Златев не е завел дело срещу Коритаров. Богатите хора са доста милозливи, е неговата теория.
В ефир беше прочетено писмото на Златев към изпълнителния директор на "Нова телевизия" Якоб Андерсен, в което шефът на "Лукойл" се жалва, че Коритаров се е опитал да му продаде общински имоти в Боровец, като искал да е посредник за сделката. Според Кеворкян през студиото на Коритаров са минали много неподходящи събеседници, които нищо не казвали. "Няма да даря парите, които ще взема от делото за джамията на Коритаров, ще ги даря на Света Петка", закани се Кеворкян.  dir.bg
 


Сходни връзки

Кеворкян: Коритаров е един изнудвач | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди