изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:19 EET
ДОСТОЙНИ НАСЛЕДНИЦИ НА СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ    
ОбразованиеСвоя патронен празник отбеляза вчера добричкото училище "Св. Климент Охридски". Водосвет за здраве на учениците и техните преподаватели отслужи отец Стоян Димов.

"Нека патронът на вашето училище бди над вас и изпроси от Бог много здраве и успешно завършване на учебната година" - пожела той. "Нека да пребъде делото на свети Климент Охридски. Всички вие сте достойни наследници на нашия патрон" - каза директорът на училището Юлияна Герасимова. Тя пожела настоящите възпитаници на СОУ "Св. Климент Охридски" един ден да бъдат родители на ученици в същото училище. Гости на водосвета бяха началникът на Регионалния инспекторат по образование Рина Иванова и организационният експерт Калоян Койчев.
Всички заедно изпълниха "На многая лета" и си пожелаха да се множат успехите на талантливите деца, които прославят Добрич не само в цялата страна, но и зад граница. И, благодарение на тях и на професионализма и всеотдайността на техните преподаватели, СОУ "Св. Климент Охридски" е наричано от всички училище по изкуствата.
В училището бе открита и монументална декоративна живописна композиция, дело на преподаватели от учебното заведение. Също вчера бе открит и новият компютърен кабинет, който ще бъде използван за нуждите на новата специалност "Компютърна обработка на звук и изображение".
 


Сходни връзки

ДОСТОЙНИ НАСЛЕДНИЦИ НА СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди