изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:10 EEST
Борисов: Немарливост на правителството ни лиши от eвропарите    
Политика Лидерът на ГЕРБ и кмет на София Бойко Борисов обяви пред журналисти, че България е изгубила пари от еврофондовете заради немарливост на правителството. Според него, ако управляващите не бъдат сменени веднага, в страната ще "продължи да се краде".
Борисов обяви също, че подкрепя евентуален вот на недоверие срещу правителството.

Да се вайкаме, няма смисъл. Аз съм възложил на нашите експерти да съставят мерки за посрещане на финансовата криза. Допуснахме милиарди левове, заради некадърност е точната дума на правителството, да ги загубим и това са точно тези пари за магистрали, за мостове, за инфраструктура, коментира столичният кмет.

Мисля, че от днес нататък трябва да спрем да говорим за правителството. То е ясно, то получи своята оценка и тя е политическа – не става, заяви още Борисов. Според него, ако тези пари са били усвоени, от бюджета и от бюджетния излишък нямаше да има нула лева за София, а можеше да има 50 или 100 милиона, защото щеше да има пари в хазната.

Щяхме да започнем големите проекти, които имаме за града, за да отпушим трафика. Сега, когато тази стагнация ще ни удари със страшна сила, не можем да изпълним и ние заради правителството своите програми. Тези хора няма да спрат да крадат, каквото и да прави г-жа Плугчиева като параван за правителството в Европа. Хората имат служби, посланици, те виждат какво става. Този парламент, това правителство е пагубно, каза Бойко Борисов. /Дарик радио
 


Сходни връзки

Борисов: Немарливост на правителството ни лиши от eвропарите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди