изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:52 EET
КАМБЕРОВ МАЧКА В ГЕРМАНИЯ    
НовиниДобричлията Радослав Камберов спечели два турнира в Германия. Първият се провел в Лангенарген. В него участвали близо 50 състезатели, които били разделени в 8 предварителни групи.

Добруджанецът завършил първи в групата си без загубен гейм. При елиминациите отстранил чехът Мартин Марек, който играл в отбора на националите Гроздан Грозданов и Теодор Йорданов. По пътя до финала е нашенецът победил Даниел Данцлер и Маркус Вебер, а в спора за трофея е надделял над сънародника ни Георги Телийски с 4:0 гейма. 

Вторият турнир бил в град Солинген. В него са участвали 80 състезатели, които били разделени в 12 групи. Камберов отново е завършил без загуба в първия етап на състезанието. При директната елиминация срещнал състезателя от местния тим Емауел Ебер. Българинът не само, че не му дал никакъв шанс, но и го оставил на нула в последния гейм. Последвала нова победа с 4:0 гейма над Михаел Фраш от Бусенбах. На полуфинала Радослав отстранил естонеца Александър Смирнов с 4:1 гейма, а в спора за първото място отупал Хайко Еберхард 

Този петък отборът на Камберов има мач от първенството на Бундеслигата. Съперник на нашия състезател ще бъде отборът на “Грюнветерсбах”. В неделя Камберов и компания ще срещнат Бюхиг.

 


Сходни връзки

КАМБЕРОВ МАЧКА В ГЕРМАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди