изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:04 EEST
"Е.ОН БЪЛГАРИЯ" - ГОТОВА ЗА РАБОТА ПРИ ЗИМНИ УСЛОВИЯ    
НовиниВчера "Е.ОН България" представи готовността си за работа при зимни условия. На нарочна пресконференция от компанията заявиха, че имат готовност да сформират допълнителни групи, като е предвидена възможността за прехвърляне на технически персонал от един регионален център в друг - при възникване на тежки аварийни ситуации.

 Аварийните екипи на компанията са снабдени със специализирано и техническо оборудване. До сега компанията е извършила инспекции, огледи и обходи на всички съоръжения, за да предотврати трайни нарушения и аварии и приоритетно възстановява всички участъци от електропроводи, които са били обект на кражба. Автомобилният парк на компанията е приведен в готовност, като през годината са били закупени 24 нови автомобила. До края на декември на всички автомобили ще бъдат монтирани GPS системи. Компанията разполага с 413 аварийни екипа за отстраняване на повреди по електроразпределителната мрежа, допълват още от енергодоставчика. За пореден път ръководството на фирмата повдигна въпроса с актуализацията на данни на абонатите, за да бъдат избегнати недоразумения.
В рамките на отчета ръководството на дружеството представи и текущите резултати от кампанията  "Е.ОН Енергия+", която приключва на 30 ноември. За първите два месеца на кампанията, над 20 000 души са се възползвали от възможността да закупят енергийно ефективни електроуреди, PVC дограма и изолационни материали. Съвместната инициатива на "E.OН България" с "Техномаркет" и Jetcredit за подобряване на енергийната ефективност в домашни условия е в синхрон с поставените от Европейската комисия цели за повишаване на енергийната ефективност с 20 % до 2020 г., припомнят още от дружеството.
 


Сходни връзки

"Е.ОН БЪЛГАРИЯ" - ГОТОВА ЗА РАБОТА ПРИ ЗИМНИ УСЛОВИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди