изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 22:55 EEST
Зиаре.ком: Джиджи Бекали изпраща румънски избиратели на безплатни екскурзии в България    
По света Букурещ. Румънският бизнесмен Джиджи Бекали намери хитър начин, за да си осигури гласовете на бедните жители на букурещкия квартал „Ферентари” на парламентарните избори на 30 ноември, съобщава електронното издание Зиаре.ком. Той изпрати стотици хора от едномандатния си избирателен район за уикенда в България. Целта му е на всяка цена да влезе в парламента, заради което е готов да изразходва огромни суми.


Преди няколко месеца румънският бизнесмен сключи договор с туристическа фирма за билети в България. От 1 ноември жителите на пети сектор в румънската столица, в който се кандидатира Бекали, бях уведомени, че ако гласуват за него, ще получат за подарък тридневна екскурзия в България. Оттогава в края на всяка седмица десетки автобуси се подреждат в квартала в очакване да качи пътници за Варна. Тези, които искат да се качат трябва само да представят лична карта, която да доказва, че живеят в избирателния район, в който се е кандидатирал Бекали и се проверяват дали са били или не вече на екскурзия.
Бекали е председателя на партията „Нова генерация”, посочва изданието.
Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Зиаре.ком: Джиджи Бекали изпраща румънски избиратели на безплатни екскурзии в България | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди