изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 13:06 EEST
Бойко Борисов: Станишев, Доган и Царя парализират съдебната система    
Политика София. Когато няма политически чадър и когато има воля от двете страни да се докаже истината, прокуратурата и съдебната система работят перфектно. Така Бойко Борисов, кмет на София и лидер на ГЕРБ, обясни в интервю за предаването “Неделя 150” на БНР задържането на Петър Драшков, който е участвал в престъпна група, занимаваща се с имотна измама.


Борисов заяви, че предвид разпространеното в обществото мнение за него за строг човек, се смята, че подписът му няма да бъде фалшифициран често и това не се приема сериозно и именно заради това, че се очаква това да не се случва, не е очаквано да се стига до проверка.
На въпрос, каква е гаранцията, че това не се извършва и по времето на Стефан Софиянски, Борисов отговори, че не може да каже. Той поясни, че си е създал система, с която да открива такива фалшификации и допълни, че до момента тя действа добре. „Досега по всички преписки и проверки, започнати от Столична община и предадени на прокуратурата, има задържани хора, осъдителни присъди и поне 20 чакат за присъди. Една нямаме, която да ни е върната, да не е разследвана и да не е дала резултати”, каза още Бойко Борисов.
Според него, ако премиерът остави главния прокурор да работи, той ще се справи перфектно, предвид работата, която е свършена по сигнали на Столична община.
Лидерът на ГЕРБ изрази мнение, че хвърлянето на вината върху правосъдната система за изгубените европари по програма ФАР е манипулация и опит на премиера Сергей Станишев да избяга от своята отговорност. „Станишев, Доган и Царя парализират съдебната система, защото всички важни постове сред съдиите, следователите и прокурорите са назначение на тези трима човека след договорка и с президента Първанов, разбира се”, каза още Бойко Борисов и допълни, че може да увери всеки в достоверността на това свое твърдение. Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Бойко Борисов: Станишев, Доган и Царя парализират съдебната система | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди