изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:15 EEST
СТУДЕНТИ ДАРЯВАТ УСМИВКИ НА ДЕЦА-СИРАЦИ    
ОбществоПрекрасна инициатива организират в сряда второкурсниците на Висше училище Международен колеж от специалността "Маркетинг и управление на хотелиерството и туризма".

В ресторант "Албена" те ще съберат на предколедно благотворително парти около 60 дечица от домовете "Дъга" в Добрич и "Добруджанче" в село Овчарово. Разбира се, организаторите са се погрижили за това децата да бъдат зарадвани от любимите Дядо Коледа и Снежанка, които ще им донесат подаръци. Това съобщи за НДТ в аванс студентът Краснодар Каракашев. Всъщност инициативата тръгнала след като преподавателят по ресторантьорство Бисер Николов поставил изпитна задача на младите хора. Те от своя страна решили да се представят по по-оригинален начин и в същото време да реализират едно благородно начинание. Редица спонсори вече са откликнали на идеята за организирането на предколедното парти. По време на самото тържество също ще се събират средства, които след това ще бъдат дарени на двата социални дома, поясни Краснодар Каракашев.
 


Сходни връзки

СТУДЕНТИ ДАРЯВАТ УСМИВКИ НА ДЕЦА-СИРАЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди