изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 02:51 EEST
Ахмед Доган събира обръчи в най-новата игра на сайта R.E.D.    
По света София. Нова игра пуска сайтът www.red-bg.net - Ахмед Доган събира обръчи. „Игра с обръчи” е заглавието на онлайн забавлението, в което главен герой е лидерът на ДПС. Героят се управлява с лявата и дясната стрeлка на клавиатурата. Целта е да се съберат максимален брой обръчи, а всяко следващо ниво става по-трудно, съобщиха иницаторите на забавлението. До момента R.E.D. направи игри с някои от най-известните български политици, сред които Сергей Станишев, Георги Първанов, Иван Костов, Пламен Юруков, Симеон Сакскобургготски и Волен Сидеров.


„Играта с обръчи е едно европейско явление, особено когато можеш да балансираш”. Тази мисъл на един стар дервиш, когото беше срещнал преди време беше станала пътеводна за Ахмед Доган през последните близо двадесет години. През тях той и партията му не пропуснаха Парламент, участваха пряко или непряко в повечето преходни правителства, а в почти всяко Народно събрание държаха контролния пакет от властови акции. Това прикачи на Доган прякора „Балансьорът”.
Той се събуди с неясно чувство на тревожност тази сутрин. Добро настроение не му донесе даже и касичката, на която грижливо бе написал „За летящата чиния, която си купувам по Нова година”, и в която весело шумоляха банкноти. Мъжката секретарка, която му поднесе документите и днешната преса, беше направо наругана и изпъдена с думите: „Писна ми. Не мога да ходя толкова често в Парламента. Тази година вече бях”. Доган обходи нервно сарая си и дори не се спря при барбекюто, което Бойко така и не бе успял да събори. Все пак тръгнаха към Събранието. Кортежът от бронирани автомобили беше готов и Доган се свлече на седалката. Шофьорът го попита: „Господин Доган, по кой вектор да минем днес?”. „По социал-либералния. Догодина ще видим”. Шофьорът гледаше недоумяващо, но потегли. В градинката до Народното събрание Доган видя група деца, които си играеха с обръчи. Нареди на шофьора да спре за малко. Отиде при децата и ги почерпи с остатъка от баклавата, която друга мъжка секретарка беше завила в салфетка и сложила в куфарчето му. Доган попита децата дали и той може да поиграе с тях на обръч и допълни „Когато бях като вас, много обичах да играя с другите деца на обръч. Колко хубаво беше… И колко отдавна…”. След малко се сепна от спомена и каза „Даже и сега имам обръчи. Но не са обикновени. Обикновените вече не ме кефят. Хайде, деца, че бързам…”. И тръгна през градинката пеша, за да потъне в сградата на Парламента, се казва в представянето на новата игра на сайта на младежите - социалисти.
Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Ахмед Доган събира обръчи в най-новата игра на сайта R.E.D. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди