изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:00 EET
4 г. затвор за майка, замразила 2 от бебетата си    
По света
Германка бе осъдена на 4 години и три месеца затвор заради убийството на две от новородените си бебета, които скрила в домашния фризер.


44-годишната майка от град Зиген бе призната за виновна в убийството между 2003 и 2007 г. на две от трите си новородени бебета, които 18-годишния й син намерил през май т.г. във фризера, докато търсел пица, предаде Франс прес, цитирана от БТА.
По преценка на съда убийството на трето бебе, извършено преди повече от 20 години, не е взето предвид поради давност. Прокуратурата поиска наказание от осем години и половина затвор.
Моника Халбе е омъжена и има други три големи деца, които така и не забелязали трите последователни бременности на майка си. Халбе призна, че през 1986, 1988 и 2004 г. е родила в дома си момиченца, чиито телца увила в найлонови пликове и скрила във фризера. Домакинята страдала от засилващ се проблем с алкохола.
От две години това е поне шестият случай на разкрити убийства на деца от майките им в Германия. Най-пресният е с жителка на бившата Източна Германия, която убила девет от новородените си бебета след раждането им, а след това ги заравяла в саксии за цветя. През 2006 г. тя бе осъдена на 15 години затвор, като 2008 г. присъдата бе потвърдена и от апелативен съд, припомня АФП. dir.bg
 


Сходни връзки

4 г. затвор за майка, замразила 2 от бебетата си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди