изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:14 EET
ЕДВА 30-40 НА СТО ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ПРЕД УРНИТЕ ДОГОДИНА    
ПолитикаТова прогнозира в Добрич председателят на ЗНС Стефан Личев, който посети града заедно с колегите си от "Лидер" и ВМРО

Миналата седмица ръководители на партиите, основатели на движение "Напред" - Стефан Личев от ЗНС, Кънчо Филипов - "Лидер", и Костадин Костадинов - ВМРО, бяха в Добрич, за да се срещнат с местните структури на партиите предвид предстоящите парламентарни избори. Лидерът на ЗНС Стефан Личев заяви, че спирането на 220 млн. евро по ФАР, а и това, че се очаква да бъдат спрени други 340 млн. евро, е доказателство, че правителството е неработещо. "Крайно време е държавата да се управлява от хора, които знаят как се прави икономика" - каза още Личев. Думите му бяха подкрепени и от представителя на ВМРО Костадин Костадинов, който каза: "В момента ние имаме държава, но без държавност. България няма време. Според статистики, след 20 години страната ни ще остане 4.5 млн. души, ако не развием икономиката си".
Председателят на партия "Лидер" Кънчо Филипов заяви, че целта на "Напред" не е да бъде балансьор. Той допълни, че движението се определя в пространството дясно-център. "В момента водим преговори със социалдемократите на Камов, Нихризов, както и с хората на Капон, движение "Гергьовден" и "Защита". За разширение обаче ще говорим едва след януари-февруари 2009 г., когато излезе нашата програма. Ако питате защо социалдемократите - защото във времето на криза бизнесът има нужда от силна социална програма, каквато имат социалдемократите" - каза К. филипов. В отговор на питане на журналисти колко според тях ще са хората, които ще излязат до урните догодина, Личев заяви, че според него едва 30-40 на сто ще са тези, които ще отидат да гласуват, защото няма откритост в управлението на държавата досега.
 


Сходни връзки

ЕДВА 30-40 НА СТО ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ПРЕД УРНИТЕ ДОГОДИНА | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ЕДВА 30-40 НА СТО ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ПРЕД УРНИТЕ ДОГОДИНА
Автор: Anonymous да 2008-12-02 @ 14:46 EET
Ще излязат да гласуват под строй тези с купените гласове и много малко добруджанци ,които все още не са пострадали от корупцията, наркотиците/проституцията,изнасилванията,изнудването включително и телефонните измами.За да гласува човек-то той трябва да вярва,че дадена партия наистина е достойна да управлява България,партия която да спечели доверието на хората,наслушахме се на обещания и лъжи и какво се промени-нима кражбите намаляха или наркотиците спряха да убиват децата,а може би корупцията изчезна-нима политиците не разбраха,че докато са обвързани с престъпните структури са зависими от тях .Дали се чувства горд даден политик избран по такъв начин?Имали съвест с какви мръсни пари е на власт и на чии хора е в услуга?
ЕДВА 30-40 НА СТО ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ПРЕД УРНИТЕ ДОГОДИНА
Автор: Anonymous да 2008-12-02 @ 15:53 EET

Това и чакат сегашните управляващи, недоволните да не излязат да гласуват, а техните хранени хора пак да ги изберат!


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди