изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 10:23 EEST
БОГАТА КОЛЕДНА ПРОГРАМА В ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО    
КултураРазнообразни прояви организира по повод коледните и новогодишните празници община Генерал Тошево. Програмата включва традиционен концерт на читалище "Светлина", библиотечни мероприятия, а така също коледни тържества в училищата и детските градини.

Това съобщи Маргарита Великова от община Генерал Тошево. Предвидено е  гостуване на добричкия куклен театър със спектакъла "Тримата шишковци". На 18 декември ще бъде открита кулинарна изложба, както и изложба на коледни сувенири, изработени от възпитаници на читалището. В същия ден ще се състои награждаването на победителите в конкурса за празнична украса на търговски обекти и заведения. За 20 декември е насрочена церемонията "Спортист на годината" - отличаване на най-изявените спортисти и треньори на Генерал Тошево за 2008 г. По традиция, и тази година коледарски групи ще отправят поздрав към служителите в общинската администрация. Проявата ще бъде под наслов "Добър сме ти глас донесли" и ще се състои на 23 декември. На следващия ден от 15.30 ч. десет състава ще отправят традиционен коледен благослов, след което е предвидено коледуване по домовете.
 


Сходни връзки

БОГАТА КОЛЕДНА ПРОГРАМА В ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди