изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:08 EEST
НАРЪЧНИК ЗА РОДИТЕЛИТЕ ИЗДАВАТ В ЦДГ "РАДОСТ"    
ОбществоИзключително емоционално и вълнуващо е преминала традиционната благотворителна вечер на Целодневна детска градина "Радост" в Добрич, състояла се в края на миналата седмица.

За събитието, посветено на Деня на християнското семейство и организирано от родителското настоятелство, разказа за НДТ директорът на детското заведение Валентина Господинова. Малчуганите са изнесли прекрасна програма от песни, танци и стихчета. За много кратко време са се изкупили предметите, изложени в благотворителния базар. Това са били предимно ръчно изработени от родителите плетива, красиви и разнообразно аранжирани саксии, сувенири и т.н. За приятното прекарване е допринесла и уютната атмосфера на ресторант "Албена".
На 2500 лева възлизат събраните по време на благотворителната вечер средства, посочи още В. Господинова. По решение на родителското настоятелство, по-голямата част от сумата ще бъде използвана за издаване на "Наръчник за родителите", който ще включва практически съвети към майките и татковците.
 


Сходни връзки

НАРЪЧНИК ЗА РОДИТЕЛИТЕ ИЗДАВАТ В ЦДГ "РАДОСТ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди