изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 05:20 EEST
Пламен Константинов: Наградата „Мъж на годината” е едно признание за мен    
ЛюбопитноСофия. Наградата „Мъж на годината” е едно признание за мен. Това каза носителят на призът за 2008 г. Капитанът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов пред репортер на Агенция „Фокус” преди да бъде награден по време на официална церемония, организирана от Дарик радио.

Пламен Константинов каза още, че изминалата година е била една тежка година за него. „Има бъдеще волейболът в България, защото има състезатели, които излизат и растат и тепърва ще дойдат в националния отбор, така че има кой да ни смени. Ще има волейбол в България”, каза още Пламен Константинов. В залата присъства и бащата на Пламен Константинов – Георги Константинов. Капитанът на националния отбор получи достатъчно повече гласове от съперника си Димитър Бербатов.
„Бях малко изненадан, защото това бе доста трудна и противоречива година за мен. Приемам повече тази награда като нещо лично. Промених мисленето си и съм много щастлив”, заяви при присъждането на отличието капитанът на националния отбор по волейбол.
Гости на официалната церемония са Ники Кънчев, Георги Мамалев, Георги Лозанов, Людмил Стойков, Христо Мутафчиев, Тодор Колев, Желю Желев и съпругата му, актрисата Аня Пенчева и др. Специална награда „Баща на годината” бе връчена на Иво Прокопиев. Организаторите са подготвили и специална награда за актьора Тодор Колев. Наградата за телевизионен чар принадлежи на водещата Лора Крумова. Носителката на наградата за „тв. чар” за 2007 година водещата Виктория Петрова представи номинираните и връчи наградата на носителката на наградата за тази година.
Десислава АНТОВА
 


Сходни връзки

Пламен Константинов: Наградата „Мъж на годината” е едно признание за мен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди