изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 22:10 EEST
Психар замесен в убийството на Белнейски?    
Новини
Най-малко двама са заподозрени за убийството на сестрите Росица и Христина Белнейски. Освен тях като съучастници са набелязани и други хора.


Самоличността на единия е установена още преди месец и половина, но се пази в тайна, тъй като той е ключът към установяването на другите съучастници в престъплението. Мъжът страда от психично заболяване и е настанен в специализирана клиника, пише в.”24 часа”, цитиран от БЛИЦ.
ДНК анализ на биологичен материал, иззет от една от сестрите при аутопсията, насочил разследващите към евентуалния участник в убийствата.
Една от причините обаче, която почти 3 г. затруднява разследващите да стигнат до човека, оставил ДНК у единия труп, е липсата в България на генетична банка с база данни на криминално проявени. През август изданието писа, че следователят по случая Веселин Мартински се готви да изпрати материал за анализ в Австрия, резултатът от който може да обърне хода на разследването и да помогне за разплитането на случая.
Той обаче не беше открит за коментар. “Никой не ни е търсил, за да ни даде каквато и да е информация за хора на разследването на убийството на момичетата ни. Нямаме представа какво става и има ли напредък в разкриването на убийците“, каза Фани Белнейска, майка на убитите през януари 2006 г. сестри Христина и Росиц Белнейски.
За заподозрени лица отрекоха и полицейски източници от ОДМВР в Пазарджик. Те потвърдиха единствено, че се проверяват хипотезите, базирани на двете медицински експертизи - тройната и петорната, но до момента няма по-конкретен резултат.  dir.bg
 


Сходни връзки

Психар замесен в убийството на Белнейски? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди