изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:53 EET
Самоковеца се качвал на самолета с по 2 млн. кеш    
Новини
Ние никога не сме се отказвали да работим по имотите на убития Косьо Самоковеца, заяви проф. Стоян Кушлев, председател на Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество пред bTV. Ние трябваше да изчакаме решението на ВКС и да се заемем с вдовицата му Ангелина Димитрова.


Масивите от документация в България не съдържат данни за престъпната дейност на Самоковеца. Но той се оказа международен аферист и не случайно 10 минути след убийството му в Холандия откриха убиеца му. Самоковеца е бил следен от различни европейски служби, уточни професор Кушлев, цитиран от БГНЕС.
След като бяхме във Великобритания стана ясно, че той е изнесъл милиони кеш в чужбина. Мигът, в който ги изнесе, ги вкарва в банки на свое име и на името на съпругата си. След смъртта му жена му ги прехвърля в САЩ и ние благодарение на колегите от ФБР ги открихме и там, разясни стъпките на комисията по случая председателят й.
Имало е случаи Константин Димитров-Самоковеца да изнесе през летище София 2 млн. лева кеш.
Ангелина Димитрова не само е хитра, но има и един от най-добрите адвокати, посочи Кушлев. Всички, които са купили техните хубави имоти са знаели от кого купуват, но тези сделки не са недействителни. Недействителни са предишните ссделки, защото двамата са продавали на самите себе, посочи проф. Кушлев. Ние се заемаме с тях, уточни той.
Проф. Кушлев каза още, че включително депутати от различни партии са му препоръчвали да се откаже от случая с имотите на Самоковеца, но Кушлев не пожела да каже имената им.
Кушлев заяви още, че комисията ще се заеме с Александър Томов. На въпрос какво ще направи, след като Томов заявява, че няма нищо, Кушлев каза, че и Самоковеца е твърдял същото, както и жена му, а са открили много техни средства в европейски банки, които сега са запорирани по линия на международното сътрудничество и на Ангелина Димитрова е забранено да пътува извън страната.  dir.bg
 


Сходни връзки

Самоковеца се качвал на самолета с по 2 млн. кеш | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Самоковеца се качвал на самолета с по 2 млн. кеш
Автор: Anonymous да 2008-12-05 @ 16:52 EET

и сега къде се качи

 

 

 

 

 


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди