изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:31 EET
ТАЛАНТЛИВАТА ВЯРА СЕ ЗАВЪРНА С ДИПЛОМ-МЕДАЛ ОТ БЕРЛИН    
Общество15-годишната добричлийка от студио "Сарандев" участва в международен конкурс за изпълнители на популярна песен

Младата певица Вяра Петрова се завърна с диплом-медал от участието си в конкурса "Берлинска перла" в Германия, провел се в края на ноември. 15-годишната талантлива изпълнителка е възпитаничка на студиото за поп-рок певци "Сарандев" при Общинския младежки център в Добрич, а нейн вокален педагог е д-р Божана Байчева. На сцената на музикалния форум Вяра се е представила с две песни - "От себе си не бягам" на Петя Данкова и "Обичам рокендрол" - кавъра на Бритни Спиърс. Добричлийката е участвала във втората възрастова група, където е отишла и голямата награда на конкурса. Гран При е спечелена от изпълнителка от Румъния. Председател на престижното международно жури е бил импресариото Силвио Франк. След завръщането си от Германия Вяра сподели пред НДТ, че е останала изключително доволна от представянето си. Конкуренцията е била изключително силна в лицето на приблизително сто изпълнители от 14 държави. Освен, че е удостоена с диплом-медал, Вяра е получила и покана да участва в конкурс в Италия през януари догодина.
Амбициите на талантливата млада добричлийка са да направи певческа кариера и се надява да успее да постигне това именно тук, в България, сподели още Вяра Петрова. Тя пее от седем години и вече има зад гърба си много награди от различни конкурси.
 


Сходни връзки

ТАЛАНТЛИВАТА ВЯРА СЕ ЗАВЪРНА С ДИПЛОМ-МЕДАЛ ОТ БЕРЛИН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди