изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:11 EET
ЕВРОПЕЙСКИ СПЕЦИАЛИСТ - ВПЕЧАТЛЕН ОТ ПРЕЗЕНТАЦИЯ НА ХОБИСКЛУБ    
ОбществоГенералният секретар на Европейската асоциация на доставчиците на услуги за хора с увреждания Люк Зелдерло е останал много впечатлен от презентация на добричката неправителствена организация "ХобиСклуб". Своето мнение той е изразил в писмо до председателя на клуба Иван Тодоров.

Презентацията е била на тема "Асистент на повикване - иновативен модел на социалните услуги за хора с увреждания и възрастни над 65 години". Тя е представена по време на форум, организиран от Агенция за социално развитие - Вижън, под патронажа на кмета на Варна Кирил Йорданов и Министерството на труда и социалната политика. Г-н Зелдерло е останал впечатлен от модела на т.нар. "банка" от определен брой асистенти, които са в постоянна готовност да бъдат повикани на работа. "Уникалността е именно в това, че се оказва услуга на нуждаещият се в момента, когато това му е необходимо. Този иновативен модел качествено допълва сега действащите програми "Личен асистент" и "Социален асистент"... Затова Ви подкрепям и Ви пожелавам пред експертите на България и Европейския съюз успех в това високо благородно начинание" - се казва още в писмото на генералния секретар на Европейската асоциация на доставчиците на услуги за хора с увреждания.
 


Сходни връзки

ЕВРОПЕЙСКИ СПЕЦИАЛИСТ - ВПЕЧАТЛЕН ОТ ПРЕЗЕНТАЦИЯ НА ХОБИСКЛУБ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди