изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 13:47 EEST
Кметът на Кюстендил Петър Паунов: „Не съм спал с Мая Манолова“    
Интервюта   - Г-н Паунов, решили сте да ставате лидер на СДС. Това е амбициозна задача, какво ви подтикна?


това, което виждам сега. Поради тази причина преди години се кандидатирах и за кмет на Кюстендил. Като видях кои са другите кандидат-кметове, решени твърдо да управляват по стария начин, се кандидатирах и аз.

- Познавате ли се с братя Галеви? Покрай дупнишките бизнесмени се вдигна много шум наскоро.

- Присъствал съм на консултативен съвет в община Дупница заедно с тях. Познавам ги слабо. Не пием кафе заедно. Ако се срещнем, се поздравяваме, В такива отношения сме. Виждаме се на срещи по различни бизнес програми. Обсъждаме нещата - в това се състои връзката ни.

- Енергийният бос Христо Ковачки също има инвестиции в Кюстендилския край...

- Христо инвестира в цяла България. С него се познаваме отдавна. Всъщност аз съм близък с Никифор Вангелов, който е женен за сестрата на Христо. С Никифор сме съученици от Математическата гимназия в Кюстендил. Помагал съм му преди години. Тогавашен прокурор бе решил да изземе част от магазина му „Аско Деница в града. Местната управителка ме потърси като адвокат, тогава направих необходимите действия, за да се спре безумието на бившия вече кюстендилски кмет.

- Каква е историята за любовната ви връзка с депутатката от БСП Мая Манолова? Поредната клюка от завистници или нещо друго.

- Няма такава история. Не обичам да навлизам в личното пространство на хората. Още повече, че тя е семейна жена. Познаваме се много добре, но тя не ми е помагала нито в изборите за кмет, нито сега. Казвам ви, аз не съм човек на Мая Манолова. Но съм човек, който не се интересува от клюки. Живея спокойно с дъщеря си Марта, която е в десети клас. Разведен съм от няколко години, но поддържам перфектни отношения с бившата си съпруга.

- Успяхте ли да премахнете старата слава на Кюстендил, че е мутренски град?

- О, да, със сигурност. Васил и Георги Илиеви са родени в Кюстендил. Дейността им обаче бе изнесена в София. За тях има много легенди, истината обаче е по - семпла. Братята се стараеха да няма напрежение в града. Да не се избиват разни банди. Те държаха легендарната дискотека „Нерон", която общината под мое ръководство превръща в библиотека. Така че с мутренския имидж на Кюстендил е свършено. Пък и аз не съм познавал никога Васил и Жоро. Те са расли по интернати, били са в спортни училища...

- Имате ли любим лидер от редиците на десните?

- Стефан Савов е човекът, който остави най-ярка следа. Беше принципен мъж. Доктор Дертлиев, казваше че добрият лидер следва добрия екип. Вярвам му. kliuki.net
 


Сходни връзки

Кметът на Кюстендил Петър Паунов: „Не съм спал с Мая Манолова“ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди