изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:40 EEST
ЖУРНАЛИСТИТЕ БИХА С 9:6 ТИМА НА "БЕВЪРЛИ ХИЛЗ"    
СпортЦонко рита в ромския отбор, срещу тима на гилдията

Каварненският градоначалник Цонко Цонев бе център-нападател в отбора на ромите по футбол "Бевърли Хилз", който вчера влезе в титаничен сблъсък срещу сборния тим на журналистите. "Бевърли хилз" обаче загуби с 9:6 гола, научи НДТ от самия Цонев. Тимът на каварненци бе ръководен от капитана,  играещ треньор и ромски кмет Мартин Башев. Шоуто бе по идея на община Каварна, която бе отправила покана към журналистическата гилдия от Добрич и Варна, за да могат журналистите и отблизо да се запознаят с една от най-новите спортни придобивки на Каварна - тренировъчното игрище с изкуствена тревна настилка, открито официално миналия месец от кмета Ц. Цонев и президента на "Онтарио спорт" Христо Тодоров.  Съоръжението е изградено изцяло със средства на общината, която вложи 500 хил. лв.. Игрището е разположено в непосредствена близост до стадион "Калиакра".
Пред НДТ - веднага след приключването на срещата, Цонев заяви още, че мачът е имал и друга цел. "Искахме да интегрираме игрището към квартал "Бевърли Хилз", както е по-известна махалата ни. Както и да покажем, че всички в квартала имат талант".
В сборния тим на журналистите влязоха представители на централни и местни медии от Каварна, Добрич и Варна, съобщи играещият треньор М. Башев. Оспорваният двубой протече в две полувремена от по 30 минути, а в паузите колежки-журналистки демонстрираха уменията си като мажоретки - в подкрепа на сборния тим на гилдията.
 


Сходни връзки

ЖУРНАЛИСТИТЕ БИХА С 9:6 ТИМА НА "БЕВЪРЛИ ХИЛЗ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди