изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:48 EEST
Аз съм жена и мастурбирам редовно!    
ЗдравеИма много различни дефиниции, определящи какво е мастурбацията. Много от тях звучат ужасно (злоупотреба със себе си; срамно сексуално самоувлечение и т.н.), докато други дават смешни определения, обикновено замесвайки ръцете (например, че се окосмявали, подпухвали, променяли формата си), или очите - (че уж се ослепявало).



Какво е мастурбацията и кои го правят?

Една приемлива и неповлияна дефиниция на мастурбацията, която звучи неутрално е следната:
Стимулиране на гениталиите или други ерогенни зони като средство за доставяне на удоволствие сама на себе си.
Забележете, че нe се споменава "как" или точно "къде" се мастурбира. И най-важното, че оргазма не се споменава като основна част, или цел на мастурбацията. Така че мастурбацията може да се изразява в галене на слабините с пръст, за да се достигне до оргазъм, или да се изразява в едно нежно галене на зърното на гърдите, в галене на бедрото или в карането на велосипед, когато седалката се впива между краката ни, в нежното притискане на пухената възглавница между бедрата или в това да седнеш върху пералнята докато центрофугира.
Това, което възбужда и докарва до оргазъм, е това, което се намира в главата ти предимно, и чак след това в много по-малка степен - това, което физически извършваш. Така че списъка на нещата или по-точно действията, които могат да се определят като мастурбация може да е безкрайно дълъг. И тук ние заедно ще разгледаме някои от тях.
Нека го кажа така: Не бързай да казваш, че ти самата не мастурбираш! Всяко твое действие върху тялото ти, което ти доставя сексуална възбуда, удоволствие, или просто приятно чувство при докосване, галене, миене, и други...директно, или индиректно стимулиращо те...тогава да...това е мастурбация! (ако обаче все пак, думата "мастурбация" ти се струва груба и те притеснява, може да наречеш това с каквато си пожелаеш дума).

Кои го правят?

Понеже мастурбацията е много лично изживяване, никога не се знае със сигурност кои го правят. За това тук ще се доверим на наблюденията на сексолозите през последните 30 - 40 години. Това, което ни показват техните наблюдения и периодични изследвания, ще учудят много от нас, които си мислят, че само те мастурбират или поне, че това е рядкост.

 Ето какво ни казват тези наблюдения:

     1. Първите известни изследвания  установяват, че около 60% от жените в активна сексуална възраст, признават, че мастурбират понякога.

     2. По-късни изследвания вече говорят за около 80%. Спори се по въпроса какво означава това нарастване. Дали отношението към мастурбацията се е променило, и повече жени си го признават, или абсолютния брой на мастурбиращите жени е нарастнал. Каквото и да е - цифрата е тази.

     3. Наблюдавана е мастурбация при съвсем млади момичета, на възраст по-малка от 6 години.

     4. Жени на около 60 години са признали, че мастурбират активно. Според сексолозите, в модерната медицинска терапия при възрастните жени, се включват хормонални лекарства, които оказват въздействие върху сексуалната активност на жените, и по този начин процента на възрастни, мастурбиращи жени се увеличава главоломно.

     5. Най-често мастурбацията се открива от младите момичета, докато са съвсем млади тийнейджърки, въпреки, че доста жени откриват мастурбацията доста по-късно. Но като цяло мастурбацията е по-разпространена при жените на зряла възраст, отколкото сред младите девойки.

     6. Според тези, които мастурбират, колкото по-често се прави, толкова е по-добре и по-хубаво. Има някои, които го правят по няколко пъти на ден, всеки ден, и други, на които това се случва много рядко. Нивото на сексуалност се оказва от малко, почти несъществено значение. Няма още категоричен отговор защо едни жени мастурбират много често, докато други много рядко.

     7. Жени, които имат активна интимна връзка, мастурбират също толкова, колкото жени без активна интимна връзка. Мастурбацията в никакъв случай не е индикатор за нарушения, или липса на сексуален живот. Просто мастурбацията показва, че ТЯ харесва да мастурбира.

teenproblem.net

Почувствай тялото (си)

Женският оргазъм зависи от гените

Мастурбирате в Индонезия? На гилотината!

Устнo удоволствие

"ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО" ЧАКА ПРОВЕРКАТА НА ОДП ЗА ПОРНОКЛИПЧЕТО НА ШЕСТОКЛАСНИЧКА

Искам си вибратора!

Здравият секс лекува стреса от публичните изяви

Сайт предлага видеоклипове с лица на хора, получаващи оргазъм

Групата аутсайдери от Big Brother не пропуска светско събитие

 


Сходни връзки

Аз съм жена и мастурбирам редовно! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди