изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 06:25 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ СВ. НИКОЛА СПАСИ ДВАМА РИБАРИ ОТ БАЛЧИК    
ЛюбопитноДвама рибари от Балчик - Ерол Осман и Танер Исмаилов, изчезнали в зимното море на 2 декември т.г. На следващия ден бащата на Танер сигнализирал за изчезването им."След сигнала от 11 часа започнахме да ги търсим с вертолет на ВМС и катер "Тангра", но не успяхме да ги намерим" - съобщиха от ДИК - Варна, като допълниха, че лодката на двамата злополучни рибари не е регистрирана и те са излезли на риболов на своя глава. Около 21 часа постъпил сигнал в РДВР Добрич, че рибарите са намерени в Обзор, Бургаско. Вятър и течение ги отнесло, след като се счупил дървен чеп, държащ греблото и то се изгубило, казаха запознати.

КОНЦЕСИЯ Е СПАСЕНИЕТО ЗА ВОДОСНАБДЯВАНЕТО НИ

Единственият вариант за решаване на проблемите на водоснабдяването в Добрички регион е концесия, съобщи при посещението си в Добрич зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството. До този момент обаче, според него, нямало нито един кандидат за концесионен договор за добричкото дружество. Заради това от министерството поискали от английска фирма, предложила да вземе на концесията "ВиК" - Варна, да се ангажира и с добричкото водоснабдяване, поясни още зам.-министърът.
НДТ - 7 декември 1998 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ СВ. НИКОЛА СПАСИ ДВАМА РИБАРИ ОТ БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди