изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 03:07 EEST
ПРОДАВАТ КОЛЕДНИ ДРЪВЧЕТА СЪС СВЕТЕЩИ КЛОНКИ    
ОбществоВъпреки финансовата криза, наближаващите коледно-новогодишни празници внасят своята атмосфера в ежедневието на добричлии. Освен че градът е вече украсен и свети празнично, масово магазините изобилстват и от коледни изкушения.

Сред най-атрактивните предложения на пазара на коледни дръвчета са изкуствени елхи с различна височина, внос от Китай, на които върховете на клончетата светят в различни цветове. Продавачите уверяват, че тук няма празно и не е като светещите гирлянди, при които - като изгори една крушка, най-добре е да си купите нова светеща украса - захранването на елхите можело да се сменя и на практика - освен, че е вечна украса за празниците в дома ви, ви спестява и пари за играчки и гирлянди, тъй като самото дръвче примигва и свети в различни ярки цветове. Цените на светещата елха варират според височината й, като най-евтините са по 30 лв., а най-скъпата е 90 лв., а височината й достига 180 см.
За тези, чиито финансови възможности са по-скромни, са обикновените изкуствени елхи, чиито цени също зависят от височината, но могат да бъдат купени в диапазон от 6 до 15 лв., установи проверка на НДТ. Засега само цветарските магазини и "Мосю Бриколаж" предлагат истински коледни дръвчета в саксии, чиято цена е средно 25 лв.
 


Сходни връзки

ПРОДАВАТ КОЛЕДНИ ДРЪВЧЕТА СЪС СВЕТЕЩИ КЛОНКИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди