изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 09:44 EEST
КАВАРНА ПОСРЕЩА КОЛЕДНО-НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ    
КоледаС изключително богат културен календар посреща Каварна коледно-новогодишните празници, съобщиха от пресслужбата на морското кметство. Стартът ще бъде поставен с традиционното запалване на елхата в центъра на града утре вечер от 18 часа, като коледното дърво ще грейне "запалено" по традиция от кмета Цонко Цонев.

От 12 до 18 декември ще се проведат различни спортни турнири, а на 19 декември от 10 часа ще бъде тържеството на и за малчуганите от ЦДГ "Детелина" по повод 20-годишнината на забавачката. Шоу-спектакълът "Снежна приказка" на танцов клуб "Флорета" ще събере почитателите на танцовото изкуство същия ден от 18 часа в салона на читалище "Съгласие". На следващия ден от 17 часа в ХГ "Христо Градечлиев" ще се открие изложба "Стари майстори и съвременно изкуство", като в експозицията ще бъдат показани избрани платна от частни колекции. На 20 декември от 19 часа ще бъде връчен и традиционният приз "Спортист на годината".
Коледният концерт ще се състои на 22 декември от 18 часа в залата на читалището в Каварна, като участие в него ще вземат децата от хор "Морска звезда", фолклорен танцов ансамбъл "Бизоне" и младежка театрална студия "Зеници".
Дядо Коледа пак ще радва децата в морския град от 17 до 23 декември и всеки ден от 17 часа ще раздава лакомства на малчуганите, които пожелаят да го видят или да се снимат с него за спомен. Новата 2009 година жителите и гостите на Каварна ще посрещнат на 31 декември - с голям концерт на площада, като ще могат да се насладят както на празничните илюминации, така и на живото изпълнение на легендите от немската хеви метъл банда U.D.O., "Сигнал" и оркестър "Ъндърграунд - Салиевич".
 


Сходни връзки

КАВАРНА ПОСРЕЩА КОЛЕДНО-НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.93 секунди