изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:19 EEST
ВЕСТИ ОТ ПРОКУРАТУРАТА    
Ред и сигурност36-ГОДИШНИЯТ Делян Краев ще отговаря пред магистратите за  документна измама. От прокуратурата в Добрич заявиха, че през 2003 г. той е кандидатствал за субсидиране с амониева селитра с намерението да я продаде.

Подсъдимият регистрирал като земеделски производител своя съучастник Георги Янков и го упълномощил да го представлява. Двамата оформили документите за кандидатстване. Направили и залог върху несъществуваща селскостопанска техника. Документите с невярно съдържание депозирани във фонд “Земеделие” с проект на договор за субсидия.  Получени  са 63 тона торове, които Краев веднага продал за 13 860 лева, след като пазарната им цена била 18 900 лв.

ТРИМА ЦИГАНИ ще бъдат съдени за грабеж при условията на опасен рецидив. Това са 24-годишният Стоян Илиев от с. Плачи дол, 21-годишният Николай Владимиров от Божурово и 30-годишният Демир Красимиров от Добрич. На 18 март т.г. Красимиров  и още едно лице проникнали в къща по улица “Отец Паисий” и от собственика й взели 2 лева. 10 дни по-късно тримата обвиняеми влезли в дом по ул. “Хаджи Димитър” откъдето си тръгнали с 210 лева.     

ГЛОБА до 1000 лева може да получи 42-годишният Любчо Любчев, ако бъде признат за виновен, че избегнал установяването и плащането на данъчно задължение за 2002 година. Ревизия през 2006 година установила, че по данни на проверените тетрадки и компютърна конфигурация, приходите и оборотите на дружеството надвишавали тези които били декларирани в НАП. Разликата била 11 438 лева. По-късно управителят на “Локо” ЕООД внесъл задължението и в резултат на това ще получи само административно наказание. НДТ

 


Сходни връзки

ВЕСТИ ОТ ПРОКУРАТУРАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди