изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 02:22 EEST
Убиецът от Димитровград: Очистих ги за пари!    
Ред и сигурност
Хасковският окръжен съд постанови мярка “задържане под стража” на 42-годишния Недялко Димитров, обвинен в убийството на 27-годишния Бейтула Юсеин от Димитровград и 19-годишната му съпруга Неврие.


Димитров, който има 16 присъди, и опасността той да се укрие, съдът уважи искането на прокуратурата за постоянното задържане на убиеца, съобщи Дарик.
19-годишният Петър, който първоначално беше заподозрян в съучастие с Димитров, остава като свидетел по делото. На съдебното заседание стана ясно, че по случая има още двама свидетели. Пред Дарик радио Недялко Димитров, известен с прякора Момата, заяви, че е убил Бейтула, защото му дължал 4800 лева, а жена му, защото се намесила в спора между тях.
Малко преди да влезе в жилището на семейството в понеделник вечерта 42-годишният престъпник бил забелязан да изважда пистолет, докато слизал от колата. Минута по-късно застрелял Бейтула и жена му. Мъжът умрял на място, а Неврие почина два дни по-късно в пловдивската неврохирургия, съобщи Haskovo.info. "Очистих ги!", заявил убиецът пред трима свидетели веднага щом излязъл от апартамента.
Сигналът за убийството бе подаден в 11.30 часа на 2 декември от брата на Бейтула в Центъра за спешна помощ в Хасково, откъдето са съобщили на районното полицейско управление в Димитровград. Пристигналата на място оперативна група е открила ранената с куршум в главата съпруга в спалнята, а убитият й мъж - в хола на апартамента на ул. "Гео Милев" в града.  dir.bg
 


Сходни връзки

Убиецът от Димитровград: Очистих ги за пари! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди