изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:07 EEST
Румънската пропрезидентска партия предпочита партията на премиера за сформирането на новия кабинет    
По светаБукурещ. Председателят на румънската пропрезидентска Демократичнолиберална партия /ДЛП/ Емил Бок заяви, че по време на консултациите основната цел за партията остава формирането на правителство, базиращо се на принципите, заложени в управленската й програма. Това заяви лидерът на партията Емил Бок, цитиран от електронното издание Зиаре.ком.

Представители на партията обсъдиха с президента варианти за сформиране на новото румънско правителство. Националнолибералната партия /НЛП/ на премиера Калин Попеску-Търичану остава основният избор за сформиране на правителствено мнозинство, заяви лидерът на ДЛП.
Бок допълни, че президентът Траян Бъсеску е поискал от демократлибералите да изключат по време на обсъжданията с останалите партии темата за президентските избори през 2009 г.
Агенция "Фокус"

Зиаре.ком: Обрат в изборните резултати в Румъния - пропрезидентската партия е първа сила

 


Сходни връзки

Румънската пропрезидентска партия предпочита партията на премиера за сформирането на новия кабинет | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди