изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:05 EEST
БЕЗ 13-а ЗАПЛАТА ВЪВ "ВиК"    
ИкономикаЗа съжаление, засега служителите на "ВиК" ще останат без 13-а заплата за Коледа и Нова година. Това каза за НДТ управителят на водното дружество Величко Василев.

"Целта ни е да успеем навреме, без забавяне да изплатим редовната заплата, както и навреме да внесем по сметките на енергодоставчика дължимото за месеца" - поясни още Василев. Той припомни за пореден път и апелира, че водата трябва да се плаща редовно. Ежедневно, въпреки наближаващите празници, дружеството продължава с всички мерки по законно установените начини да събира натрупаните стари задължения към тях на абонатите, в това число и всеки ден се завеждат и по 20-30 дела в съда.
 


Сходни връзки

БЕЗ 13-а ЗАПЛАТА ВЪВ "ВиК" | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
БЕЗ 13-а ЗАПЛАТА ВЪВ "ВиК"
Автор: Anonymous да 2008-12-10 @ 02:50 EET
че,кога ли ВиК са давали 13 та заплата,че и във вестника го пишат или аз съм проспал много 13 ти заплати.Освен някое замразено пиле, бутилка шампанско за 2 -3лв.и наденица \"кучешка радост \".Хайде не правете такива новини и след всяко изречение относно водното дружество следва дежурната информация\"ВиК продължава да събира стари задължения по законния ред от своите длъжници\"-браво ли искат да кажем на Величко не мога да разбера от писаното на редактора?
БЕЗ 13-а ЗАПЛАТА ВЪВ "ВиК"
Автор: Anonymous да 2008-12-17 @ 13:16 EET

Щом няй големите крадци ВиКнямат пари за 13та заплата значи са зле или лъжат.

 


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди