изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:16 EET
Депутати обвиняват Мургина, че пази Доган    
Парламент
Шест месеца Националната агенция по приходите не дава на парламента информация за имотите, свързани с Ахмед Доган. Това съобщава вестник "Сега", цитиран от БГНЕС.


Информацията чакат депутатите от парламентарната комисия по корупция. Затова опозицията обвини директора на НАП Мария Мургина, че умишлено бави разследването. На последното заседание на комисията Мургина хвърли вината върху пощите, тя обясни, че не е получила първото писмо на комисията от 18 юни, следващите три пристигнали, но били неясни и не им обърнали внимание, разказват депутати пред вестник „Сега“.
Досега в парламента е изпратена справка само за СПА-комплекса „Орфей“ в Девин, в който Соколът призна преди време, че е влагал средства. От нея става ясно, че общината в Девин е преотстъпила сградата на „Еконейчър Груп“ срещу инвестираните в нея 25 милиона лева. Все още обаче се бавят данните за боянския сарай, хотела в Рибарица, двореца на децата в родното село на Доган Дръндар и парк Росенец край Бургас.
Според съдебно-правните регистри собственик на хотел “Каза домини” в Рибарица, за който опозицията в парламента твърди, че е на лидера на ДПС Ахмед Доган е 37-годишният Арбен Ефремов Хавальов. Инвеститор в хотела е "Роял билдинг" ООД. Последното дружество е 80% собственост на “Боила Студиос”, чийто едноличен собственик пък е сестрата на Хавальов – Илвие Ибраимова Имамова, показва проверка във фирмения регистър ДАКСИ. dir.bg
 


Сходни връзки

Депутати обвиняват Мургина, че пази Доган | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди