изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 03:55 EEST
Бойко изстрелва 30 юпита към властта    
Политика СОФИЯ. Бойко Борисов вдигна летвата за изборите. Лидерът на ГЕРБ ударя опонентите си, като вкара в листите си поне 30 юпита от Световната банка и БНБ, научи "Стандарт". Генерала е издал директива всички районни координатори да подготвят до края на януари  списъците по места. В тях ще влязат най-подготвените за властта ГЕРБери.


Сред кандидат-управниците има българи, които работят в Европейската комисия, МВФ и БНБ, разказаха за "Стандарт" информирани ГЕРБери. Част от кандидатите за депутатско кресло пък се трудят в Европейската банка, която скоро отпусна кредит без гаранция за метрото на Столична община.
Сред остриетата в листите ще са икономистите Георги Ангелов, Калин Христов, който в момента работи като съветник на управителя на БНБ Иван Искров и Георги Ганев, научи още "Стандарт". Всички са сред екипа от юпита, който подготвя управленската програма на партията. Сред избраните има и дами - Илияна Иванова е главен координатор на политическата програма на Бойковата чета. Кметът ще заложи на млади специалисти от чужбина и от експертните комисии към партията. На кастинга за места в следващия парламент ще се наредят и експертите от външната комисия на ГЕРБ, както и посланици и дипломати, привлечени към партията. Техните имена обаче се пазят в тайна, тъй като някои от тях в момента са на мисия в чужбина.
Важни постове при евентуална победа са предвидени за настоящите евродепутати. "Румяна Желева има потенциала и натрупания опит да бъде следващият външен министър. Обмисля се и постът на Душана Здравкова като омбудсман на България. Ще има много нови лица и дори някои, които вече са познати в политическите среди, тъй като ГЕРБ не е партия с едно лице, а има потенциал и организирани структури навсякъде", разкриха от партията. Генерала ще извади нови лица и за следващите евроизбори, тъй като е решил да задържи в България повечето от настоящите си евродепутати. Причината е, че те са познати в Брюксел на най-високо ниво и ще могат да работят за имиджа на страната ни.
Надя Панкова

standartnews.com

 


Сходни връзки

Бойко изстрелва 30 юпита към властта | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди