изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:24 EEST
ВЪЛШЕБНА КОЛЕДА В ПАРИЖ ПРЕДЛАГА АЛБЕНА ТУР    
Туризъм Една от интригуващите оферти на Албена тур за незабравима Коледа е по дестинацията Париж.

Тя е шестдневна, като пътуването е със самолет.   Пакетните цени са от 624 евро за легло в двойна стая в двузвезден хотел до 908 евро в четиризвезден хотел. Цените не включват летищните такси и таксите за посещения на музеите. Програмата предвижда панорамна обиколка на Париж с автобус и екскурзовод на български език, като избралите тази дестинация ще могат да посетят Плас Конкорд, Лувъра, да разгледат катедралата Нотр Дам, Латинския квартал със Сорбоната и Пантеона, Триумфалната арка, Шан-з-Елизе, Айфеловата кула, Дома на инвалидите, Операта... Предвидено е и свободно време за разглеждане на квартала Монмартр, базиликата Сакре Кьор и площада на художниците. Предвидена е също полудневна пешеходна програма с екскурзовод на български за Лувъра, парка Тюйлери, площад "Конкорд", Мадлената. Избралите офертата на Албена тур ще имат възможност и за качване на Айфеловата кула и разходка с корабче по Сена. Коледната вечеря е в ресторант Chez Clement на Champs Elisees и е включена в цената. Програмата включва още посещение на двореца "Версай" - резиденцията на френските крале, разглеждане на дворцовите зали и градините, както и на известното кабаре "Мулен Руж" или "Лидо" и др. забележителности на френската столица.
Менюто за Коледната вечеря в ресторант Chez Clement също е подобаващо и включва крем карамел с гъши дроб, шишчета със сос от морски дарове, традиционна коледна пуйка с кестени върху фино тесто, коледен кекс.
 


Сходни връзки

ВЪЛШЕБНА КОЛЕДА В ПАРИЖ ПРЕДЛАГА АЛБЕНА ТУР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди