изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:03 EEST
МАЩАБНА СОЦИАЛНА ПРОГРАМА В БЕЛИЯ ГРАД    
НовиниЗа коледните и новогодишните празници 52 деца с увреждания от общината ще получат еднократни социални помощи в размер на 150 лева.

През бюджетната 2009 година ще бъдат покривани разходите за обяд на всички социално слаби ученици до VIII клас в учебните заведения, финансирани от общината. За всеки ученик от общинския бюджет ще се заделят по 1.50 лв. за осигуряване на обяда му.
През следващата година общината ще предоставя по един хляб на ден за всички самотни възрастни хора, които са навършили пенсионна възраст, на социално слаби и хора с увреждания.
Пенсионерите на възраст до 67 години с постоянен адрес на територията на общината ще могат да пътуват през следващата година с градския транспорт в Балчик и до спирка "Овчаровски плаж", ползвайки карти с 80% намаление. Пенсионерите над тази възраст, както и хората с увреждания с трайна нетрудоспособност над 50%, ще могат да закупуват карти за вътрешноградския транспорт и до спирка "Овчаровски плаж" на цена от 1 лев.
 


Сходни връзки

МАЩАБНА СОЦИАЛНА ПРОГРАМА В БЕЛИЯ ГРАД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди