изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:40 EEST
ХОРОСКОП ЗА 10 ДЕКЕМВРИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 10 ДЕКЕМВРИ



ОВЕН - Ще дадете предимство на срочните си задачи, оставяйки на втори план всичко останало. Лобито ви в определи среди е силно и това ще направи възможна реализация на мащабен проект.

ТЕЛЕЦ - Не се страхувайте да експериментирате, промените ще направят живота ви по-вълнуващ. Взели сте нещата си в свои ръце, както винаги до сега, и не бягате от отговорности и решения.

БЛИЗНАЦИ - Възможно е не всичко да ви се отдаде от първият път, но с упорство и вяра ще постигнете намеренията си. Има още какво да ви изненадва в човека, който не спира да ви вълнува от много време.

РАК - С подчертан интерес ще пристъпите към подготовката на важно за вас мероприятие. Водещо място за по-напористите, както в йерархията на управление, така и в личните взаимоотношения.

ЛЪВ - Каквито и вълнения да присъстват у вас, ще намерите правилния път за изход от създалата се ситуация. Ще се мобилизирате, очевидно е нужно, освен това ще впечатлявате със силата на аргументите си.

ДЕВА - Разчитайте на себе си и по-рядко ще оставате разочаровани. Разгръщайки потенциала си, ще обърнете в своя полза последващите събития и живота ви ще поеме в положителна посока.

ВЕЗНИ - Ще се справите с всяко предизвикателство, независимо от цената. Не позволявайте на финансовите затруднения да ограничават мисленето ви. Проблемите в семейството решавайте спокойно.

СТРЕЛЕЦ - Динамично ще преминете през днешния ден, загърбвайки тревоги и неудобства. Ще се посветите на онези задачи, очакванията от които са най-големи. Добра вест ще ви подтикне към повече активност.

КОЗИРОГ - Синхронизирайте действията си с тези на хората, с които работите и ще спечелите всички. Ще се впишете в атмосфера около вас с активното си участие в задачите, стоящи на дневен ред.

ВОДОЛЕЙ - Делови срещи, служебни и бизнес-задачи ще намерят място в програмата ви днес. Не оспорвайте мнението на партньорите си и ще ви бъде по-лесно да осъществите намеренията си.

СКОРПИОН - Доколкото ви се отдава да влияете на събитията го правете, мислейки и за другите. Изразходвайте разумно енергията си, за да сте в добра кондиция. Известие ще ви подтикне към активност.


РИБИ - Подредете приоритетите си и не се захващайте с много задачи едновременно. Погрижете са да приключите в срок поетите ангажименти, като дадете предимство на онези, които ви касаят и в личен план.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 10 ДЕКЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди