изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:21 EEST
Бойко Борисов: Трябва заплатите на полицията да се повишат, а не на ДАНС да се намалят    
Новини София. „Трябва заплатите на полицията да се повишат, а не на ДАНС да се намалят”. Това заяви Бойко Борисов, кмет на София, в предаването „Денят започва” на БНТ. Той смята, че драстичното разминаване в заплатите води до „изтичане на мозъци” от МВР в посока ДАНС.

Борисов добави, че с него не е разговаряно относно евентуални протести на полицаите. Той призна, че си е подал оставката заради такива хора като Румен Петков и Михаил Миков, като главен секретар на МВР. Борисов нарече Миков „некомпетентен” и „непознаващ закона”, като човек, който прави само популистки изказвания заради обвиненията на министъра на вътрешните работи по адрес на Борисов, че не си е вършил работата навремето. Според Борисов протестът на полицаите не е политически, а е свързан единствено с техните искания. Той определи управлението на Миков като безхаберно, без никаква реформа в МВР, че всичко е било насочено към ДАНС, прокуратурата и следствието. Затова сега според Бойко Борисов, единственият изход на министъра на вътрешните работи е да казва, че Борисов е виновен.
dir.bg
 


Сходни връзки

Бойко Борисов: Трябва заплатите на полицията да се повишат, а не на ДАНС да се намалят | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди