изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:01 EEST
12-ГОДИШЕН ОГЛАВИ ДЕСЕТКАТА НА КЛУБА ПО СПОРТНО ОРИЕНТИРАНЕ    
Спорт12-годишният Желязко Генов от СОУ “П. Р. Славейков” бе избран за спортист №1 на клуба по ориентиране “Добротица” за 2008 година, съобщи за НДТ председателят на спортния тим Красимир Ненов.

Тази година Генов стигна до среброто в Национална купа “България” в Смолян и се окичи с бронз в държавния шампионат във Велико Търново. Втори в десетката на клуба е 18-годишният Димитър Грозев, следван от Ваня Банкова.

Клубът изпраща годината с 13 отличия, спечелени от държавни първенства, национална и паркова купи. С множество спортни прояви “Добротица” отбеляза 50 години спортно ориентиране в Добрич. В чест на юбилея отборът проведе 9 старта в Добрич и 4 в Албена. Възпитаници на клуба участваха в 34 старта в България и 1 състезание с 4 старта в чужбина.

На 17 декември във Висше училище Международен колеж на тържествено събрание на клуба ще бъде отбелязана годишнината. В 17.30 часа ще бъдат разгледани табла със снимки, а в 18 часа ще се състои тържественото награждаване на заслужили деятели и състезатели. Ще бъдат връчени 50 плакета по случай половин вековната история на този спорт в Добрич. 

Наскоро  добричкият клуб организира състезание с множество игри, в което се включиха 15 деца. Участниците премериха сили за бързо преминаване през КТ, бързо опъване на палатки, майсторско управление на велосипед, дърпане на въже. Предстои да бъде организирано традиционното състезание "Дядо Коледа".

 


Сходни връзки

12-ГОДИШЕН ОГЛАВИ ДЕСЕТКАТА НА КЛУБА ПО СПОРТНО ОРИЕНТИРАНЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди