изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:41 EEST
Внук удуши баба си с найлонова торбичка    
Новини
22-годишен младеж удуши баба си с найлонова торбичка в Сливен. Убийството е станало на 5 декември в апартамента на жертвата в сливенския ж.к. "Българка", съобщиха от пресцентъра на местната полиция.


Сигналът за убийството е подаден от 37-годишната А.Г. - дъщеря на убитата Иванка М. Тя не успяла да се свърже с майка си няколко дни по телефона. На 8 декември пристигнала от Стара Загора, където живее, и открила трупа на самотно живеещата си майка.
Полицията много скоро разкрила, че убиецът е собственият й внук - Гeорги Борисов. Той е криминално-проявен и осъждан за кражби, според полицията не е наркозависим. 22-годишният Георги потърсил убежище в апартамента на баба си, 65-годишната Иванка, съобщава Фокус. Те били в лоши отношения и жената не искала да го пусне да влезе. Георги се ядосал, натиснал с ръка входната врата и влязъл. После в жилището удушил възрастната жена с найлонова торба, нахлузена на главата й. Тялото напъхал под леглото, завил го с килим и го затрупал с кашони. След убийството Георги обрал бижутата на баба си, взел мобилния й телефон и ключовете за апартамента, и избягал.
Според полицаите младият мъж бил заловен трудно, тъй като се укривал. Убиецът имал проблеми с полицията. Георги имал връзка с единайсетокласничка. Когато тя решила да прекрати взаимоотношенията им, той започнал да я преследва и заплашва, че ще я залее с киселина. Родителите на момичето били принудени да я водят и прибират от училище. Георги нямал постоянна работа, нямал и постоянна квартира, където да живее. Той е с незавършено средно образование. Баща му работел в Испания, а майка му живеела в друг град при новия си съпруг.
При извършения обиск у него са открити и иззети златни накити, мобилен телефон и ключове за апартамент, собственост на баба му. При разпита пред съдия младежът направил пълни самопризнания. Той е задържан за срок от 72 часа с прокурорско разпореждане. Образувано е досъдебно производство.  dir.bg
 


Сходни връзки

Внук удуши баба си с найлонова торбичка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди