изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:34 EEST
ХОРОСКОП ЗА 11 ДЕКЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 11 ДЕКЕМВРИ


ОВЕН - Обективни и праволинейни, без излишни вълнения ще се справите с предизвикателствата на деня. Еднакво отговорно ще се отнесете към професионалните си задължения и семейството.

ТЕЛЕЦ - С прозорлив поглед напред ще изпреварите събитията и ще се окажете подготвени за всичко, което предстои. Амбициите ще ви подтикнат да продължите в същия дух, търсейки най-доброто за себе си.

БЛИЗНАЦИ - В професионален план ще работите, за да се доближите до най-добрите в кариерата и това ви подтиква да дадете всичко от себе си. Не по-малко значение за вас е финансовото благополучие.

РАК - Съобразявайки се с даденостите, ще продължите да търсите и нови пътища за развитие на уменията си. Във възможностите ви е да се ангажирате с повече задачи, трудностите не са препятствия за вас.

ЛЪВ - Допълнителна информация ще внесе яснота в работата ви. Отговорно ще вземате решенията си и в този дух ще ги реализирате. Денят е подходящ както за самостоятелни изяви, а също и за екипна работа.

ДЕВА - Предвидливо ще се погрижите за подробностите около стартирането на нов проект, осигурявайки си запас от време и енергия. За разлика от други, с поведението си ще печелите симпатии и подкрепа.

ВЕЗНИ - С полезна информация и навременни действия ще напреднете в делата си днес. Финансови придобивки ще отпуснат душата ви и ще направят деня ви приятен. Други ще имат работни срещи.

СКОРПИОН - Динамично ще преминете през днешния ден, амбицирани да бъде успешен и приятен, каквото и да ви струва това. Медии, политика, спорт, образование са сред водещите теми за много от вас.

СТРЕЛЕЦ - В старанието си да свършите всичките си планирани задачи, ще подминете други, считайки ги за маловажни, но може да сгрешите. Обърнете внимание на здравето си и посетете лекаря си.

КОЗИРОГ - С променливо настроение и емоции ще се отнесете към нещата от живота си днес. Съветът ни е да не изпадате в крайности и да мислите позитивно. За всичко се намира решение.

РИБИ - Служебни въпроси ще изискват от вас адекватни реакции и бързи решения. Съобразителността ви е всеизвестна, съобразете се и с другите, ако делите общ бизнес и имате общи цели.

ВОДОЛЕЙ - Изпълнени сте с добри намерения и можете да постигнете всичко, което поискате, остава да го направите. Работата в екип ще е успешна, за това търсете подходящите форми за изява.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

2014 г. - Годината на зеления дървен дървен кон според китайския зодиак

Китайски хороскоп за годината на коня - 2014


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 11 ДЕКЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди