изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 15:49 EEST
Коледно корпоративно парти на Кемпински хотел Зографски    
Любопитно В Кемпински хотел Зографски се проведе корпоративното Коледно парти на хотела. На него бе представен новият resident manager Kai Behrens и sales manager Daniel Kemph.

След представянето бе показана колекция на модна къща Princess, в което участва и Мисис България 2008 Мариана Маринова. По време на партито бе изтеглена томбола, в която някои от гостите на партито спечелиха наистина впечатляващи подаръци предоставени от корпоративните партньори и от хотела - уикенди в хотелите на Кемпински в Банско, Малта, Истанбул, Дубай, мобилни телефони Blackberry, картина, бижу с 0,5 катаров диамант и много други.

Мис Украйна дойде в България за снимки на ВИП календар

Гмеж от девици на Мисис България

Мисис България Аля Милушева се завърна от Mrs. World 2008

20 ТОПСЪПРУГИ ЩЕ СПОРЯТ ЗА "МИСИС ВСЕЛЕНА"

Галина Димитрова ще представи България на Мисис Галакси

Дизайнерката Аля Милушева е Мисис България 2007

Мисис България Деси Гръблева стана Супер модел на Света

Вижте най-актуалните силиконови красавици в България

Майка на три деца стана Мисис България 2005

Мисис България 2008 Мариана Маринова

МАРИАНА МАРИНОВА: Нямам вибратор и дори не знам как се използва!
11 юли 2008, 13:07
Мариана Маринова е родена на 31. 10. 1981 (празника на Вси Светии!), зодия “СKOРПИОН”. Завършила е „Управление на масмедиите” в УНСС и „Журналистика”.
Работи в телевизия „7 дни”, водещ на предаването ”Шоколад”. Омъжена е от 4 години, има дъщеря на 2 години и половина, казва се Йоана-Анжел. Mечтае си на 33 години да е... милионерка, но не знае още какъв е пътят.
През октомври 2007 спечели титлата „Мисис България Глоуб”, а през юни 2008 стана “Вице Мисис Вселена” на световния конкурс, който се проведе у нас.

- Опиши се и това, което най-много те вълнува и вдъхновява?!...
- Зодия Скорпион съм. Пред другите се представям за силна и независима. Винаги обяснявам как не обичам романтиката и не съм по лигавите неща. От моите уста можете много често да чуете дори твърдението, че никога не съм се влюбвала и никога не съм обичала, но може би това е част от начина ми да изградя бариера и още веднъж да докажа силата и надмощието си. А може би е просто инстинкт за самосъхранение и да мечтая за любов. А може би вече съм я срещнала, но в стремежа си да съм силна съм пропуснала да я видя. Не знам.

- Къде според теб е най-големия ти чар, сексапил?!... А според повечето мъже, които те харесват най-вече?...
- Не страдам от липса на интерес от страна на мъжете даже напротив напоследък май ми идва в повече, но също така оценявам факта, че интересът на повечето представители на силния пол е не заради това че си единствена и неповторима, а заради това, че си просто поредната. А аз мога да бъда само с мъж, който е показал, че съм нещо повече от поредната, защото се чувствам повече от това.

- Първият ти път?...
- Аз май повече вярвам в страстта, отколкото в любовта. И в обичта и привързаността. Първо има страст изпепеляваща, а ние много често я бъркаме с любов, после се превръща в пепел и от тази пепел може или да се появи обич или да си остане просто пепел.
А първата страст не си я спомням, втората също и така нататък..., но страст има всеки път, иначе няма защо да си с този човек.
А за първия път, това си го спомням. В гимназията съм била и не мога да кажа нищо друго, освен че не е бил нещо важно за мен.

- Мариана Маринова жена за много мъже ли е или само за един мъж?...

- Ми май за много мъже, но само един може да ме има истински. Обожавана, харесвана от много мъже. Но отдадена само на един.

- Имала ли си много любовници и любови – известни, богати или какви мъже са те?...
- Обичам силните мъже, онези които използват потенциала си и знаят как да го развиват. Аз се имам за силна и успяла жена и не мога а и не искам да си позволя да бъда с някой по-слаб от мен. Той трябва да е не с едно стъпало по-напред от мен, а с цял етаж. Много е важно да бъдеш с човек от когото имаш какво да научиш, който може да те обогати с опита си и нещата, които знае. Имала съм един-единствен приятел, който не е имал финансови възможности, но имаше потенциал, но не и желание да го развие, ето това не ми даваше мира и в крайна сметка се разделихме. Мъжът трябва да е успял, да е отговорен, силен и малко романтик, но много малко.
- Обичаш ли флирта – как и с кого?
- Аз съм неспасяема флиртаджийка и не намирам нищо лошо в това. Това е може би малка доза самочувствие за всеки ден. Няма значение с кого и кога. На бензиностанцията, в магазина, банката, ресторанта кафето, но в умерени количества и подходящата доза.

- Каква си, когато си много влюбена?!...
- Ами мисля, че не съм била много влюбена. Аз се старая да съм прагматик, но мисля, че ако имам тръпка, забравям за прагматизма, отдавам се на чувствата и съм готова на всичко за този човек, но много лесно се разочаровам и тогава просто си тръгвам.

- Смяташ ли, че само любовта е основание за секс?
- Не. И не е само мое мнение, виждам какво се случва около мен, моите познати и приятели. В днешно време сексът е просто глагол. Но е много по-истински, когато е свързан с любовта. За мен е важно да има емоция, тръпка и страст, за да се случи и сексът.

- Какъв тип мъже е предпочитаният от теб?
- Висок, силен, мъжкар. Тъмен, може и да не е със светли очи.
Но най-важното е да го почувствам, тогава нищо друго няма значение.

- Любимата ти поза/манипулация в секса?!...
- Нямам любима поза. Ако си с партньора, с който си пасвате в секса, можете да пробвате всичко.

- Нестандартни места, на които си правила секс?!...

- Асансъор, ако е нестандартно. Парк, не се сещам май за други.

- Отношението ти към секса между две жени? Ти самата имаш ли такъв опит?...
- Няма нищо против. Хората са свободни да правят това, което ги кара да се чувстват добре и никой няма право да ги съди за това. Аз специално не съм пробвала.

- А групов секс?...
- Има и такива хора, нали?! Дори познавам такива, за които това е нещо нормално. Но и тук нямам опит.

- Отношението ти към оралната любов /в двете посоки - б.а./?! А към... аналния секс? Имаш ли задръжки в секса всъщност?!...
- Имам май доста задръжки. Не съм фен на аналния секс, не го разбирам и не го практикувам, но и тук съм на мнение, че всеки може да прави това, което му е на сърце или... орална любов... любов ли е това?

- Използваш ли сексатрибути/играчки в любовната игра?
- Нямам вибратор, дори не знам как се използва, а и никога не ми се е искало да използвам. Никога не съм влизала в сексмагазин и не знам какво се предлага там. Нямам партньор, с когото да съм използвала такива сексиграчки. Било ми е интересни и без да ми се налага да си помагам с нещо.

- Сексуалната ти мечта?... А ти самата може ли да се определиш като сексуална жена?!...
- Зависи, понякога съм хиперсексуална, понякога не. Имала съм периоди, в които с години не съм правила секс, не е имало с кого. А когато намеря подходящия партньор и си паснем във всичко друго, тогава идеално си отговаряме и в секса, тогава си наваксвам.

- Колко време можеш да издържаш без секс?
- Година и половина от опит.

- Ревнива ли си и защо?!...

- Доскоро мислех, че ревността е доста деструктивно качество за една връзка. Но сега мисля, че когато човек обича, не може да не ревнува, но не болестното състояние на ревност, когато сам си измисляш причини, а когато човекът срещу теб ти ги дава. Който обича, ревнува.

- Изневерявала ли си ти самата и с кого, защо си го направила?... А на теб, как го преживяваш?!...

- Тук ще ти цитирам нещо мое: „За да излизам с друг, значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг, значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг, значи не съм била обичана...” Надявам се това да е достатъчен отговор на този въпрос. А по въпроса как аз го възприемам: ако има грешка има и прошка.

- Българи или чужденци предпочиташ за интимни връзки и защо?!...
- Не съм имала чужденец, нямам представа как са. Предпочела съм българин, нали все пак съм омъжена.

- Размерът на мъжкия полов орган има ли значение? Кой всъщност е най-големият полов орган?!...
- Хубав въпрос. Винаги има по-голям. А значение има. Това, че няма значение, са го измислили мъжете с комплекси по този повод.

- Когато си сложи по-голям размер силиконови гърди, по-добре ли започна да се чувстваш, когато правиш секс?!...

- Започнах да се чувствам по-добре не само като правя секс, ами изобщо в ежедневието ми. Дава ти самочувствие естествено, че ставаш по-уверен.
 
blitz.bg

 

 


Сходни връзки

Коледно корпоративно парти на Кемпински хотел Зографски | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди